2019. jún 25.

Ezt semmi nem übereli - Avagy Dave Bautista és Kumail Nanjiani elszabadul

írta: Luthor95
Ezt semmi nem übereli - Avagy Dave Bautista és Kumail Nanjiani elszabadul

Megérkezett az Übergáz legújabb szinkronos előzetese

stuber_16v_campc_b1_preview.jpg

A sokak által csak Drax-ként ismert Dave Bautista idén összesen négy mozifilmben is megcsillogtathatja a tehetségét. A Bosszúállók: Végjáték után most Kumail Nanjiani, Karen Gillan és Natalie Morales oldalán tér vissza a széles vászonra Michael Dowse filmjében, az Übergázban.

A film sztorija, ami angolul a Stuber címet viseli enyhén emlékeztethet Luc Besson 1998-as akció-vígjátékára, a Taxira. Csakhogy Michael Dowse filmjében Samy Naceri vagány taxisofőrét kiváltották Kumail Nanjiani visszafogott Uber vezetőjével, Stu-val. Frédéric Diefenthal szerencsétlenkedő nyomozójának helyére pedig Dave Bautista sokat látott zsaruja, Vic került. A páros egy a Taxiban látott szerencsétlen vagy éppen szerencsés véletlen folytán akad egymásra, amikor Vic kénytelen egy Ubert hívni megsérült szemei miatt és a sors épp Stut teszi az útjába.

A film második szinkronos előzetese jól tükrözi, mire számíthatunk ettől a pörgős akció vígjátéktól, amiben A nagy svindli és a Jogászok ásza sztárja, Natalie Morales mellett a Jumanji: Vár a dzsungel és a Galaxis őrzői egyik főszereplője, Karen Gillan is tiszteletét teszi. 

Ezek még érdekelhetnek:

A Sötét Főnixtől Az elsőkig - A legjobb és legrosszabb új generációs X-men filmek a rajongók szerint

Hivatalos: befejezték a Witcher forgatását - Máris szóba került a 2. évad?

Szólj hozzá

előzetes film hír dave bautista karen gillan kumail nanjiani stuber