2019. jún 26.

Rólam

írta: Luthor95
Rólam

42264983_698795860462349_2036680544099500032_n.jpg

Szia!

Lex vagyok, sorozat-, könyv- és filmrajongó. Hitvallásom szerint sem egy forró nyári, sem egy hideg téli napon nincs annál jobb, mint bekuckózni a kanapéra, esetleg beülni a moziba egy jó film erejéig. Az ízlésem elég eklektikus, jöhet bármi a csöpögős romantikától a vértől csöpögő akciófilmekig, csak a horror filmek kíméljenek. Természetesen a Marvel-őrület engem sem került el és, ugyan el kell ismernem, hogy Kevin Feige vezetésével maradandót alkottak a mozitörténelemben az utóbbi tíz évben, képregényben mégis a DC-t preferálom. 


A könyvek közül sosem tudnék nemet mondani egy jó fantasy-re. Jelenleg Andrzej Sapkowski Vaják-szériáját olvasom (igen, azt, aminek az alapján a Witcher készült). A varázslatos kalandok mellett a sci-fi történetek is labdába rúghatnak, habár ezen a téren meglehetősen válogatós vagyok és a könyvekkel szemben inkább a sorozatokat részesítem előnyben. 

5.jpg

Oldalamon változatos olvasnivalót találhatsz a három kategóriából, habár némelyik még erősen feltöltés alatt áll. Hetente egy poszttal garantáltan érkezem, de ha többre vagy kíváncsi, csekkolj le Facebookon Movie FUNatic néven, ahol olyan híreket, videókat, előzeteseket is megosztok, amiből végül nem készül teljes blogbejegyzés. 

Ha ajánlanál egy jó könyvet, sorozatot vagy filmet, oszd meg velem itt kommentben, pár héten belül lehet, hogy bejegyzés formájában látod majd viszont. 

Szólj hozzá

magamról Rólam Lex moviefunatic