2019. már 22.

"Bármibe kerüljön is..." - Újabb előzetesen a Bosszúállók: Végjáték

írta: Luthor95
"Bármibe kerüljön is..." - Újabb előzetesen a Bosszúállók: Végjáték

Már csak egy hónapot kell rá várni!

Olyan, mintha vánszorogna az idő a Marvel Kapitány bemutatója óta, pedig már csak egy hónapot kell várni a Bosszúállók: Végjáték premierjére. A Marvel filmes univerzumának legújabb, egyben a harmadik fázist lezáró filmje a hírek szerint képes mindent átírni, amit eddig a stúdió hőseiről tudtunk. Ezt az előzetesek is alátámasztják eddig, a legújabb TV spotban most például Amerika Kapitány beszél róla hosszabban, hogy bármire képesek, hogy megakadályozzák a Thanos által véghez vitt pusztítást.

6.png

A Marvel javára a látvány mellett sok rajongó írta fel a stúdió hőseire és filmjeire jellemző szórakoztató stílust, míg a DC-nél az Aquaman előtt épp az ellenkezője volt jellemző. A Végtelen háborúval aztán úgy tűnik, borult minden. A Joe és Anthony Russo rendezésében készült Bosszúállók 3 már az első fél órában sokkolta a nézőket, hogy aztán a végén széttépje, alaposan megcsócsálja, majd kiköpje gyerekkori álmainkat a gonosz fölött mindig győzedelmeskedő jóról. Annak tudatában is, hogy kedvenc hőseink idén újra visszatérnek, rajongóként alaposan megszenvedtük ezt az egy évet, de a Bosszúállók életben maradt tagjainak sem volt sétagalopp az elmúlt időszak. 

1.png

Ebbe kaptunk már korábban bepillantást a korábban megjelent előzetesekben is, ahol mindenki, élükön a Kapitánnyal megtörve próbálja feldolgozni szerettei elvesztését. Mert az univerzum felének kitörlésével nincs olyan a világon, aki ne vesztett volna el valakit. 

Erről tart most egy hosszabb beszédet Amerika Kapitány a film legújabb TV spotjában és jelenti ki, semmi sem drága, ha visszaszerezhetik azokat, akiket elvesztettek. 

"Vesztettünk, mindannyian. Elvesztettünk barátokat, családot, de ma kaphatunk rá egy esélyt, hogy visszaszerezzük őket. És vissza is fogjuk! Bármibe kerüljön is, bármibe kerüljön is!"

Szólj hozzá

előzetes film mozi képregény trailer bosszúállók Robert Downey Jr. Scarlett Johansson Chris Evans chris pratt Disney Chris Hemsworth moviefunatic